Open kerk in de zomer!

Kerk-is-openAltijd al eens willen rondkijken in de Ruïnekerk? Dat kan de komende zes weken op een aantal middagen en avonden!
Inwoners van Bergen, vakantiegangers en bezoekers van de Kunstmarkt op donderdagavond zijn van harte welkom deze zomer!

Van dinsdag 4 juli tot en met donderdag 27 juli is de kerk op dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 14.00 tot 17.00 uur. Loop binnen, kijk om u heen, ga rustig zitten voor een momentje van bezinning. En wilt u meer weten over de turbulente geschiedenis van het gebouw? Laat u dan rondleiden door een van de vrijwilligers.

Nieuw dit jaar is de openstelling van de Ruïnekerk op een aantal donderdagavonden, van 19.00 tot 22.00 uur tijdens de Kunstmarkt. De eerste keer op 29 juni, de laatste keer op 27 juli. Op die avonden kunt u gewoon binnenstappen en genieten van dit op-en-top Bergense gebouw. Daarnaast wordt eraan gewerkt om elke avond een muzikaal extraatje te organiseren: van zang van het kerkkoor tot een mini-concert op het kerkorgel, en van poëzie tot pianomuziek. Laat u verrassen en inspireren!